maanantai 5. maaliskuuta 2012

Pidä silmäsi auki ja olet vapaa näkemään kaiken.

Suosittelen katsomaan tämän videon, siinä on paljon hyvää. Vaikka vähän kliseitä, mutta silti ne toimivat monissa kohdissa.

http://vimeo.com/37941950

"Anna syitä iloon - niillekin jotka eivät sitä mielestäsi ansaitse.
Muista että heikot ovat julmia ja lempeyttä voi odottaa vain voimakkailta".


Äiti oli ja äiti meni. Tuli tehtyä paljon kaikenlaista mukavaa siivoamisen lisäksi. Kävimme leffassa katsomassa Hugon, äitini ensimmäinen 3D -elokuva. Ja arvatkaas mitä! Valkoinen Antti A:n risti löytyi siivotessa! Alusvaatelaatikosta.. Miten se on sinne joutunut? En tiedä. Tuli hyvä mieli ja nyt se on hyvässä tallessa. Lupaan pitää tavaroistani tarkemman huolen. Tai ainakin osasta. Olen aina ollut joissain asioissa huolimaton, joissain taas hyvin tarkka. Joitain saattaa huolimattomuus ärsyttää, ärsyttää se välillä itseänikin. Se on kuitenkin asia, jota on turha yrittää väkisin kitkeä pois. Vaikka uskonkin että ihminen voi muuttua tai muuttaa itseään, jos tarpeeksi haluaa. Ehkä olen mieluummin vähän huithapeli joissain asioissa kuin väkipakolla pakottamassa itseäni johonkin muuhun. Koska ei se huolimattomuus tietyissä asioissa niinkään ole haitaksi.

Nyt olen myös vihdoinkin hankkinut oman olet jo perillä kirjan! Jee.

Tulevassa viikossa on paljon hyvää. Nyt paistaa aurinko vaikka kello on kohta viisi! Kevät tulee ja minä pidän siitä. Saan tärkeän ystävän vierailulle loppuviikosta, ihanaa! Olemme nähneet viimeksi joulukuussa, joten tulevien neljän (!) päivän aikana ei varmasti lopu juttu kesken.

Olo on ollut vähän ristiriitainen. Vähän stressiä ja ahdistusta, suurimmaksi osaksi on tuntunut tältä;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti