tiistai 3. huhtikuuta 2012

Joka luukulla aina sama laulu onko rahaa, kysyn voisko täällä rakkautta saada ja pois saman antaa.

Pirkanmaalla tuli eilen lunta ja kunnolla. Facebook täyttyi statuksista jotka oikein huokuivat vitutusta. Ystäväni pihassa oli surullinen näky; narsissit nätisti laitettuna parvekkeella, keskellä lunta ja ihan lumisena, niistä roikkui jääpuikkoja.

Aamupäivällä kotoa lähtiessäni (hiukset suorana) vastaan tuli vihaisen näköinen teinityttö joka oli laittanut oikein kunnon paksut rajaukset, toinen puoli valui jo poskella. Kotiin palatessani sama tyttö tuli vastaan, meikit olivat lähteneet kokonaan. Ja omat hiukseni olivat ihan kiharalla. Myräkkä teki tuhonsa :)

Tarvoin toiselta puolilta keskustaa kotiini, vaikka olisi tehnyt mieli ottaa bussi. Pyrytti suoraan päin kasvoja ja oli kaikki ainekset vitutukseen. Minua ei kuitenkaan ärsyttänyt. Mielessäni käväisi ajatus, että mikä nyt on vialla. Kuulun siihen ryhmään, joiden mielestä talvi ei ole kiva edes kerran vuodessa, saati sitten tällaisten comebackien muodossa. Minua ei kuitenkaan ärsyttänyt ja tästä tuli entistä parempi mieli!!

Minulla aloitettiin tuossa vajaa kuukausi sitten Thyroxin kilpirauhasen vajaatoimintaan. Toi vajaatoiminta saattaa aiheuttaa masennuksen kaltaisia oireita, ehkäpä se lääke on oikeasti alkanut hiljakseen toimia? Niin tai näin, tänään paistaa aurinko eikä pyrytä. Toki lunta on ihan sairaasti edelleen.

Olin päivän päätteeksi hyvän ystäväni kanssa kirpparilla ja löysin hauskan laukun ja kivat kengät (eurolla!!). Emmin ostoksia hieman, mutta onneksi hankin ne. Mulla ja tuolla laukulla tulee kiva kesä. Meidän yhteinen matka alkoikin heti hyvin myyjän kehuessa sitä pirtsakaksi!




Tämä kuva on muuten oikeasti eiliseltä.


1 kommentti:

  1. Täälläkin on ihanan aurinkoinen sää, vaikkakin lunta on taas tänäänkin tullut muutama sentti lisää... Mutta kyllä se siitä, ihan varmasti! :)

    P.S. Ihana laukku!!

    VastaaPoista