lauantai 7. tammikuuta 2012

Smile and maybe tomorrow, you'll see the sun come shining through for you

Despite everything, I believe that people are really good at heart.
/ Anne Frank

Ulkoilin eilen useita tunteja, tuli hyvä fiilis! Lisäksi tein jotain, mitä en ole tehnyt aiemmin. Olen asunut Tampereella neljä ja puoli vuotta, mutta en ollut vielä koskaan käynyt paikallisessa kuuluisuudessa; Pyynikin näkötornissa. Maasto on mitä parhainta lenkkeilyyn ja maisemat huikeita. Näkötornin (kuulemma maankuulut) munkit jäivät testaamatta, onpa hyvä syy mennä toistamiseen.




Tänään meinaa iskeä flunssa. Vetämättömän olon ansiosta olen hyvällä omalla tunnolla makoillut koko päivän sohvalla. Huomasin että Teemalta oli viikko sitten tullut BBC:n vuonna 2007 tehty viisiosainen minisarja Anne Frankin päiväkirja, jota en ollut aiemmin nähnyt, vaikka tarina luonnollisesti onkin tuttu. Löytyy Areenasta vielä muutaman päivän, suosittelen. Anne Frank jotenkin inspiroi mua tänään suuresti. Olen lukenut päiväkirjan joskus ajat sitten, tuon sarjan ansiosta päätin ostaa sen huuto.netistä ja lukea uudestaan.

Näin telkkariohjelmiin liittyen jatkan seuraavaan aiheeseen. Katselin uuden vuoden päivänä voice of finlandia ja liikutuin hyvin suuresti erään tyttösen Nat King Colen Smile biisin tulkinnasta. Tämä jotenkin koskettaa mua hyvin suuresti, paljon enemmän kuin alkuperäinen biisi (joskin se on myös erinomainen). Olisipa mahdollisuus kuunnella tämä jotain muuta kautta kun täältä. Tästä tulee vaan niin hyvä mieli. Päätin kuunnella tämän aina jos yhtään on paha mieli.

Everyone has inside of him/her piece of good news. The good news is that you don't know how great you can be! How much you can love! What you accomplish! And what your potentional is! 
/Anne Frank

Think of all the beauty still left around you and be happy.
/Anne Frank

1 kommentti:

  1. Oi, Pyynikin näkötorni. Siellä on hienot maisemat! ...Ja hyvät munkit. ;) Olispa kiva tulla taas Tampereelle.

    VastaaPoista